Η εταιρεία MEATMARK, δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και παραγωγή παρασκευασμάτων κρέατος, επί σειρά ετών, με άριστη εξειδίκευση στο χώρο των πουλερικών και με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Το μεράκι και αγάπη για την παραγωγή προϊόντων με βάση το κοτόπουλο, οδήγησε σε επέκταση των δραστηριοτήτων της και στο χώρο των προϊόντων χοιρινού κρέατος.

Προσπαθώντας πάντοτε να φαινόμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πελατών μας, κρατάμε την υψηλή ποιότητα και τη γνησιότητα της γεύσης χάρη στη χρήση φρέσκων, υγιεινών και αγνών υλικών. Τα προϊόντα μας παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 22000:2005 & HACCP και πάντα με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού. Με αυτόν το τρόπο η εταιρεία επιτυγχάνει το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας και υγιεινής των προϊόντων που διαχειρίζεται, σε συμμόρφωση με νομικές και Ευρωπαϊκές απαιτήσεις στην αγορά κρέατος για την ασφάλεια τροφίμων.

Όμως η τεχνογνωσία από μόνη της ποτέ δεν είναι αρκετή! Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η επιθυμία μας να προσφέρουμε πάντοτε προϊόντα άριστης ποιότητας, η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, ο σεβασμός στις ανάγκες των πελατών μας και η δέσμευση να πραγματοποιούμε πάντοτε αυτό που υποσχόμαστε. Γι’ αυτό

Είμαστε πάντα δίπλα στον επαγγελματία της εστίασης (catering, ψητοπωλείο, κρεοπωλείο, ξενοδοχείο) με συμβουλές και λύσεις

Εξυπηρετούμε καθημερινά την πελατεία μας

Χρησιμοποιούμε πάντοτε άριστες πρώτες ύλες από την εγχώρια αγορά κρέατος αλλά και εισάγοντας απευθείας από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού (DANISH CROWN, WEIDERMARK, VAN DEN BOR, WESTFORT, FRIBIN)

Δημιουργούμε προϊόντα που φημίζονται για την ποιότητά τους.

Στόχος μας είναι να παράγουμε διαρκώς νέα, καινοτόμα προϊόντα με έμφαση στην ποιότητα και την υγιεινή, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Και, χάρη στην ευελιξία της επιχείρησής μας, που μας επιτρέπει να κατανοούμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, να δημιουργούμε γι’ αυτόν το δικό του, μοναδικό (custom made) προϊόν, που τον κάνει να διαφέρει από τον ανταγωνισμό.